Timp de preparare: 20 minute Numar portii: 4 Ingrediente: 1,2 l supa de pui/2-3 cuburi de concentrat de pui in 1,2 l apa, 500 g piept de pui/carne de pui dezosata, 30 g unt, 1 lingura ulei de masline, 2 morcovi, 1 ceapa, 100 g orez brun, 3-4 fire patrunjel verde, sare, piper. Mod de preparare: Se taie bucatele carnea sau pieptul de pui, se prajeste cateva minute in unt intr-o cratita mare. Apoi se adauga supa de pui, morcovii taiati felii, ceapa tocata marunt, orezul si patrunjelul tocat, sarea si piperul dupa gust. Se aduce ciorba la fierbere, iar dupa ce da in clocot, se face focul mai mic si se amesteca vreo 15-20 de minute pana se face orezul. Sugestii: Se orneaza cu frunze de patrunjel verde proaspete. Se serveste cu chifle proaspete scoase din cuptor sau paine calda.