Vineri, 2024-03-29, 4:56 PM

Info24

-->
MENIU PRINCIPAL
ACASA

SERIALE TV

FILME

MUZICA

FIFA

DIVERSE

BLOG
SCHIMB LINKURIi
ARTICOLE









Statisticii


Informatii24 Top66 Statistici

Blog

Principala » 2011 » Ianuarie » 7 » Top 10 Filme Apocaliptice ONLINE
9:30 AM
Top 10 Filme Apocaliptice ONLINE
10. Independence Day (1996)




  In ziua de 2 iulie, sistemele de comunicatie din intreaga lume intra in colaps, sub influenta unei ciudate interferente atmosferice. Fortele militare afla la scurt timp ca un numar de obiecte spatiale enorme se afla pe ruta de coliziune cu Terra. Ceea ce este initial considerat un atac al meteoritilor se dovedeste mai tarziu un convoi de nave extraterestre gigantice, pilotate de fiinte inteligente, care iau cu asalt Pamantul. Dupa ce incercarile de comunicare amiabila cu fiintele din alta lume esueaza, oamenii afla de planul acestora de a ataca puncte majore de pe Glob si a ne invada planeta. Navele extraterestre incep sa distruga New York, Los Angeles si Washington, izgonindu-i pe supravietuitori catre Zona 51, o regiune secreta de testare militara a guvernului american. Oamenii decid sa riposteze violent prin lupte aeriene intre cele mai bune avioane de vanatoare terestre si foarte iuti si agresive farfurii zburatoare. Daca acestea din urma pot fi cu greu distruse de forta de foc a oamenilor, navele-mama, inconjurate de campuri de forta foarte puternice, sunt cu totul invincibile. Momentul critic va fi depasit atunci cand un virus cibernetic va fi implementat in sistemul uneia dintre giganticele nave-mama. De aici, virusul se va raspandi catre toate farfuriile zburatoare din lume, scuturile lor electromangetice vor ceda, iar oamenii vor reusi sa le doboare, salvand planeta si specia umana.





 9. I am legend (2007)

  Este anul 2012; ne aflam in New York, iar metropola este aparent parasita de oameni. Robert Neville, fost cadru militar si om de stiinta este, inexplicabil, singurul supravietuitor al unui dezastru biologic, starnit in urma cu trei ani de un presupus leac pentru cancer. Populatia din intreaga lume pare sa fi murit, iar timp de trei ani de zile personajul lui Smith nu primeste niciun raspuns la mesajele radio pe care le transmite in eter. Dar virusul care a produs catastrofa nu a decimat populatia umana, ci doar umanitatea din oameni. Unii au murit, in timp ce multi altii s-au transformat in zombie salbatici si insetati de sange, ascunsi in intuneric pe timp de zi, dar care vaneaza furibund pe timpul noptii. Neville isi concentreaza toate resursele si atentia pe descoperirea unui leac, pe care il crede, pe buna dreptate, ascuns in sangele sau imun si necontaminat. Intr-un final, cu pretul vietii lui, Neville dezvolta antidotul si-l incredinteaza in mainile unei comunitati de oameni inca normali, o colonie bine fortificata undeva in America.



8. The day the Earth stood still 

 O civilizatie mai avansata si mai inteleapta decat noi, formata din gardieni robotici care vegheaza la pacea si echilibrul Galaxiei, pare decisa sa ne anihileze specia, in cazul in care nu-i putem demonstra emisarului ei ca suntem mai mult decat niste paraziti razboinici pe Pamant si meritam salvarea. Atunci cand o sfera extraterestra aterizeaza in Central Park din Manhattan, armata alaturi de un grup de cercetatori sunt invocati de guvernul american pentru a gestiona situatia. Un personaj cu aspect de om, Klaatu (Keanu Reeves), iese din sfera, urmat de un robot urias cu puteri nemasurate. Dupa o scurta demonstratie de forta, cei doi devin pasnici si sunt luati in custodie de militari, cu intentia de a-i investiga si supune unei serii de experimente. Par a fi la mila oamenilor, dar nu fac decat sa le observe comportamentul pentru a le decide soarta. Anihilarea rasei umane este initiata atunci cand Klaatu intelege ca oamenii nu sunt interesati decat de distrugere, dar pozitia acestuia se schimba dupa ce interactioneaza cu Hellen, o cercetatoare care il ajuta sa evadeze si in care vede o pasiune inflacarata de a-si salva fiul si omenirea. Cand sa fie aproape prea tarziu, distrugerea inceteaza, iar vizitatorii parasesc planeta, nu inainte de a ne transmite ca suntem supravegheati si ca abuzurile noastre nu pot ramane fara reactie. 




7. The Core 


Din motive necunoscute, miezul incandescent al Pamantului a incetat sa se mai roteasca, provocand deteriorarea rapida a campului electromagnetic al planetei. Acest fenomen conduce la dezastre naturale neinchipuite, amenintand incetarea vietii asa cum o stim. Animalele incep sa se comporte bizar si sa isi piarda orientarea, furtuni electrice teribile distrug comunicatiile, radarele nu mai functioneaza, cutremurele darama poduri si cladiri, radiatiile solare prajesc planeta, se anunta Sfarsitul in cea mai pura forma a sa. Foarte alarmati, oficialii guvernamentali si militari apeleaza la specialistul geolog Josh Keys. Acesta formeaza o echipa din cei mai talentati oameni de stiinta, alaturi de care porneste intr-o calatorie spre centrul Pamantului, intr-un vehicul de forare fabulos. Misiunea? Reactivarea miezului incandescent al planetei prin detonarea unor focoase nucleare in apropierea sa, ceea ce ar determina refacerea echilibrului electromagnetic si salvarea lumii de la moarte sigura 

 Clik aici pentru a viziona filmul   The Core online!  



                      6. 2012 Supernova 


Descriere: Se anunta o zi frumoasa , dimineata este linistita dar deodata telefonul suna si anunta urgenta intoarcerii la baza a doctorului Kevin . In ritm alert el o anunta pe Loira , sotia sa si pe fiica despre necesitatea plecarii la baza de lucru a lui , nu inainte ca fata sa vada pe cer urmale lasate de particulele in dezagregare .. Actiunea incepe sa-si depene alert fazele ; familia se urca in masina si incearca sa-si gaseasca drumul spre salvare cand este atacata de doi indivizi armati ce o sa descoperim ca erau iranieni ( aici este prea dura intentia psihotica de ponegrire si manipulare..) . Acestia ataca si imping familia intr-o fundatura si sunt cat pe ce sa ii lichideze cand apare ca prin farmec partenerul lui Kevin( cu nume frantuzesc si stramosi din triburile bantu ) ce linisteste situatie eliminand agresorii . Sunt apoi preluati de cate un grup format ad-hoc , Kevin spre baza si fetele lui spre casa in ideea recuperarii unor lucruri ( fortata de tot situatia..sa cauti un colier cand cad planetele pe tine ???..) . Odata ajuns Kevin , descoperim ca era seful unui rus betiv si a unei chinezoaice patriarde ce pun la cale salvarea Terrei ( daca as stii ca astfel de oameni cauta sa ma salveze , as insista sa nu se forteze ca ne-ar putea dauna tuturor..) . Aici apare un conflict ( artificial rau...) in care chinezoaica vrea cu tot dinadinsul sa opreasca planurile de salvare ( defapt ea ar fi vrut o salvare de genul " sa nu modificam nimic , primesc ; doar pe ici pe colo ..." ) si pentru asta ii ataca in vreo trei randuri dar fara nici-un efect fiindca regizorul nu pare sa fie deranjat ca intr-o institutie ca NASA circula lobotomizatii oblici ..In tot acest timp Loira si fiica ei alearga de mama focului cu sughituri si My Good-uri mai ceva ca intr-o productie destinata adultilor , intr-o directie pe care nu am reusit sa o determinam...( se pare ca spre o pestera ..) ; trece printr-o situatie penibila cand se voia trecerea uneia dintre ele pe lista ultimilor placeri de catre un individ care initial parea echilibrat..

                              Clik aici pentru a viziona filmul  2012 supernova online!  



5. War of the worlds 

O serie de fulgere bizare loveste Pamantul in mod repetat si o armata nu foarte numeroasa, dar invincibila si extrem de distrugatoare de tripozi robotici se ridica din subteran, unde fusese ingropata cu mult timp in urma de o civilizatie extraterestra. De aceasta data, nu este vorba despre o pedeapsa extraterestra pentru caracaterul distrugator al omului, ca in cazul "The day the Earth stood still", ci de o invazie in toata regula. O invazie demult planificata, desfasurata prin exterminarea predilecta a rasei umane. Tripozii sunt imuni la armamentul omenesc, fiind inconjurati de campuri de forta ce resping orice fel de atac si se hranesc cu sangele oamenilor, avand o constructie partial organica. Umanitatea pare lipsita de aparare in fata uriasilor emisari ai Apocalipsei, pana cand, deodata, in marginea capitularii, una dintre rachetele indreptate spre carcasa otelita a unui tripod, isi atinge tinta, avariindu-l. Brusc, toate masinariile devin vulnerabile inaintea puterii de foc si sunt doborate peste tot in lume. Explicatia? Contaminarea sistemelor lor organice cu microbii si virusurile pamantesti. Cu pierderi uriase, omenirea supravietuieste incercarii si dainuie mai departe. 

                                          Clik aici pentru a viziona filmul  War of the worlds online!  



4.The day after tomorrow (2004) 









O uriasa banchiza de gheata din Antarctica este rupta din motive aparent necunoscute. Oamenii de stiinta sesizeaza evenimentul, dar nu isi dau seama ca acesta va declansa o schimbare climatica masiva care va afecta populatia intregii planete. Dupa o serie de ploi interminabile si de dezastre meteorologice ce au loc in toata lumea, pentru experti devine evident ca Pamantul este pe cale sa intre intr-o noua era glaciara. Nu peste mii de ani, asa cum prevazusera meteorologii, ci in numai cateva zile. Ghetarii polari incep sa se topeasca si se formeaza un sistem de furtuni planetare . Acestea provoaca dezastre foarte serioase si ingheata totul in calea lor, de la masini si cladiri pana la fiinte vii expuse sub cerul liber. Emisfera nordica este cea mai afectata, putinii supravietuitori formand un exod catre sud, unde clima s-a pastrat mai calda. Emisfera nordica ramane amortita in nemiscare, in timp ce spre sudul planetei omenirea incearca sa se replieze. 



Vezi filmul  The day after tomorrow online!  

 3. Knowing (2009)

Nicholas Cage interpreteaza rolul lui John Kessler, un astrofizician al Institutului de Tehnologie Massachusetts, care priveste Universul precum o insiruire aleatorie de evenimente si circumstante independente de vreun plan maret. Asta pana cand o lista ciudata cu coduri numerice este scoasa dintr-o capsula temporala ingropata cu 50 de ani in urma, in curtea unei scoli din New York. Conform unui tipar inteles mai tarziu de personajul lui Cage, care ajunge in posesia listei, insiruririle de numere mazgalite pe foaia de hartie prezic corect fiecare dezastru major al ultimei jumatati de secol, dimpreuna cu pierderile de vieti omenesti aferente. Lista prezice inclusiv sfarsitul lumii, ghicit de John Kessler in expansiunea brusca a Soarelui si mistuirea Pamantului. Dar oamenii nu sunt cu totul singuri in fata unei asemenea catastrofe. O civilizatie evoluata de creaturi extraterestre salveaza semintia umana prin transportarea catorva copii pe o planeta noua, tanara, asemanatoare cu Pamantul, in vederea unui nou inceput pentru specia umana. Terra este distrusa conform predictiei. 



Clik aici pentru a viziona filmul Knowing online!
 
2. 2012 Doomsday

Pe data de 21 decembrie 2012 patru straini vor pleaca intr-o calatorie care le va schimba vietile pentru totdeauna. Toti patru ajung la un templu antic din inima Mexicului. Pentru mayasi, data de 21 Decembrie este ultima data inregistrata in calendarul lor. Dupa aceea ei au disparut ca rasa de pe fata pamantului. Dar pentru oamenii de stiinta de la NASA, aceasta civilizatie ar putea "ascunde" cheia intregului mister care acum ameninta intreaga siguranta a planetei. Pentru oamenii de stiinta, aceasta dezastru natural de proportii globale este indicata de schimbarea polurilor planetei. Pentru noi, Apocalipsa. Sfarsitul lumii si a omenirii.Acţiunea filmului se desfăsoară în mai multe regiuni.... Mexic - Oruzobo , Trish Lane merge la cercetătorul Frank. În aceea zonă sunt cutremure dese şi lumea trebuie evacuată. Veracruz - Sarah esităle debandada şi nebunia plecărilor oamenilor. Boala este în jur....ea caută un doctor pentru copiii bolnavi de acolo. Tată ei îi cere insistent să plece de acolo.Ea face un drum rapid la Gino, care o are bolnavă pe Wakanna. Moxico, El Tajin, - 2 ore până la ...Judecata de Apoi. Preşedintelui i se cere evacuarea unei părţi din America.... 


1. 2012 

 Iata-ne, in fine, ajunsi si la vedeta topului filmelor apocaliptice. "2012" este special nu doar pentru ca se anunta a fi urmatoarea mare lovitura de box office, ci mai ales pentru ca aduce in discutie o chestiune viu si febril discutata in prezent in toata lumea. Povestea ilustreaza adeverirea previziunilor apocaliptice ale poporului Maya si sfarsirea lumii in anul 2012, intocmai conform avertismentelor ciudatei civilizatii disparute cu peste o mie de ani in urma. Pe baza nu se stie caror calcule, cunostinte si credinte, nu doar calendarul Maya, dar si metoda chinezeasca I-Ching, programul online de previziune bursiera Web-Bot, indienii Hopi si chiar Nostradamus par sa fi prezis data de 21 decembrie 2012 ca punctul de final al omenirii asa cum o stim. Aceste previziuni sunt reale, insa nu stim - deocamdata - ce valoare de adevar au. In film, momentul vine implacabil si cele mai urate cosmaruri se adeveresc. Dintr-odata, ploi de meteoriti, cutremure devastatoare, valuri tsunami, furtuni colosale, ruperi, distrugeri, sfaramari se intampla intr-un ritm infernal peste tot in lume. Este Armagedonul cel mai cumplit, manifestat sub forma tuturor cataclismelor imaginabile. Totul pare a se petrece prin vointa divina, in absenta oricaror explicatii rationale. Un plan vechi de milenii se implineste, oamenii mor cu milioanele, subit, si totul pare sa conduca nu doar la extinctia speciei umane si a intregii suflari terestre, dar chiar la distrugerea planetei Pamant. Voit sau nu, scenariul face trimitere la Apocalipsa din Biblie, care ii avertizeaza pe toti crestinii ca o mare triere se va face intre oameni, lumea va fi distrusa si un nou Pamant se va naste. Nu stim nimic despre finalul filmului "2012", insa posibilitatile par dihotomice. Fie lucrurile vor decurge conform tuturor legilor fizice si lumea va fi pulverizata, fie, asa cum catastrofele incep inexplicabil, un fenomen Deus-Ex Machina se va petrece la fel de subit, iar salvarea va veni printr-o interventie... irationala. Ramane de vazut ce surpriza ne-au pragatit autorii mult asteptatului film.

Categorie: Documentare online despre 2012 | Vizualizari: 423 | Adaugat de: AlexXL | Tags: top, filme, 2012 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:


Filme 2012 Filme Online Gratis Subtitrate Free Online Article Directory 2021en | PowerMix | PANALU-Aplicatii online | Furios4you | 24Monden | Promovare online | MusiClub| SexProfe's blog| CityOfDevils| MedicalPlace| ZiarulTuturor| Radio C| Varsta la control !| .L♥VE NEVER FAILS.| starchimachim| When I craft I smile| istoria Tatuajelor| Trafic-Ro| Magazin Online Piese Auto| Pumpkin Pie |