Vineri, 2024-03-29, 6:30 PM

Info24

-->
MENIU PRINCIPAL
ACASA

SERIALE TV

FILME

MUZICA

FIFA

DIVERSE

BLOG
SCHIMB LINKURIi
ARTICOLE









Statisticii


Informatii24 Top66 Statistici

Blog

Principala » 2011 » Ianuarie » 7 » De unde venim? Cine suntem? Care este scopul vietii?
9:53 AM
De unde venim? Cine suntem? Care este scopul vietii?
            
 De unde venim? Cine suntem? Care este scopul vietii?


Cred ca APROAPE toata lumea si-a pus aceasta intrebare macar o data in viata. Si cred ca toata lumea ar dori sa afle raspunsurile la aceste intrebari. 
           Navigand intr-o zi pe google cu scopul de a gasi cu totul altceva nici decum raspunsurile la aceste intrebari, am dat peste un rezultat care spunea ceva asemanator despre intrebarile acestea fara raspuns, fiind foarte curios sa vad despre ce-i vorba am dat clik si am intrat pe un site in care scria :



    

''Designul Inteligent  
 Cu multi ani inainte, oamenii stiau fara nici o indoiala ca pamantul este plat. Astazi, majoritatea oamenilor sunt siguri ca viata pe pamant a aparut datorita unei evolutii intamplatoare sau a unui Dumnezeu supranatural. Oare asa este? In cartea intitulata "Designul Inteligent”, Rael ne prezinta o a treia optiune: aceea ca viata de pe pamant a fost creata de oameni de stiinta foarte avansati, dintr-o alta lume. In timpul unei intalniri de gradul 3, din anul 1973, i-a fost data prima parte dintr-o serie de mesaje, fata in fata, de catre unul dintre acesti designeri. 
Aceste mesaje se gasesc acum in paginile acestei carti- o extraordinara revelatie pentru umanitate.....''
  
Ei bine asta m-a facut si mai curios si mi s-a parut destul de interesant sa citesc aceasta carte doar din curiozitate. Asa ca am dat clik pe butonul de Download de pe pagina pentru a descarca cartea in format pdf. Odata descarcata am inceput sa o studiez. La inceput credeam ca-i o carte facuta de asa zisi ''martorii lui Iehova'', dar nici decum, cartea este scrisa de un francez pe nume Rael, care povesteste despre intalnirea lui cu o fiinta de pe alta planeta pe scurt cu un extraterestru in 1973. Din cate am citit la inceput se pare ca oamenii de stiinta de pe planeta acestui extraterestru care este defapt conducatorul planetei lor, au creat viata pe Terra, monitorizand inca de la inceput si pana acum evolutia noastra. Deci ce vrea sa spuna mai exact cartea e ca Dumnezeu cel despre care stim ca este creatorul nostru, sunt defapt alte fiinte mult mai avansate ca noi. Se pare ca aceste fiinte au venit pe pamant acuma ca sa ii recunoastem ca adevaratii creatori ai nostri si sa-i cunoastem ca ei sa ne lase mostenire cunostintele lor avansate. Acest  Rael autorul carti ne povesteste despre mesajele ce i le-a povestit acest Conducator care l-a luat in nava si ia inceput sa-i explice fiecare cuvant din Biblie in termeni stiintifici, adica sa-i spuna adevarul despre omenire. Ce mi so parut interesant e ca francezu l-a intrebat pe acel extraterestru de ce tocmai pe el lo ales? la care extraterestru i-a raspuns printre alte motive, ca au vrut sa aleaga un om nascut dupa prima explozie atomica din 1945. Nu demult am vazut un documentar pe National Geographic in care facea o legatura intre prima explozie atomica si extraterestrii, se zicea ca poate au fost atrasi de explozie si printre altele doar dupa 1945 au inceput sa apara OZN-uri. 
Oricum inca nu am apucat sa citesc toata cartea, dar m-a facut foarte curios si m-a pus pe ganduri tot ce spunea acolo mai ales ca spusele acelea se potrivesc cu ideiile mele mai SF despre raspunsurile la aceste intrebari. Se pare ca acest francez a facut din asta o miscare care aduna tot mai multi adepti din aproape toate tariile din lume spunandui ''Mesajul Raelian''.  Ei vor sa credem, mai bine spus sa intelegem, ca Creatorii nostri sunt niste fiinte din spatiu. Bibilia in aceasta carte este foarte bine explicata in termeni stiintifici despre cum ne-o creat ei cine sunt ei, sau mesaje au ei pentru noi,  chiar daca unele explicatii par unpic exagerate. Va recomand sa o cititi pentru ca pare a fi foarte interesanta si nu strica nimanui unpic de filozofie.
  
Dati clik AICI pentru a intra pe site, iar apoi apasati butonul de download de pe pagina. 
Dupa ce ati citit cartea va puteti spune parerile pe aceasta pagina despre ce credeti voi despre toata chestia asta.
 O mica desriere despre carte: 
OAMENI DE STIINTA DE PE O ALTA PLANETA AU CREAT TOATA VIATA PE PAMANT FOLOSIND ADN-UL 
Urme ale acestei capodopere epice a creatiei pot fi gasite in toate scrierile religioase si in traditii.La ei se refereau Moise, Iisus, Buddha si Mohamed. 
CE S-A INTAMPLAT? 
Pe data de 13 decembrie,1973,jurnalistul francez Rael a fost contactat de un vizitator de pe o alta planeta, si i s-a cerut sa construiasca o Ambasada pentru a le ura acestor oameni bun-venit pe Pamant. 
Fiinta umana extraterestra era cu putin mai inalta de patru picioare(1,20 m), avea parul lung si intunecat,ochi migdalati, piele oliv, si radia armonie si umor. Rael l-a decris recent, spunand simplu,"Daca ar fi sa merg pe o strada din Japonia, nici nu ar fi remarcat macar."In alte cuvinte,ei arata ca noi,si noi aratam ca ei.De fapt,noi am fost creati"Dupa chipul si asemanarea lor" dupa cum este explicat in Biblie.  
I-a spus lui Rael ca:  
Noi am fost cei care am designat toata viata pe pamant 
"Ne-ati luat gresit ca zei 
"Noi am fost la originea majoritatii religiilor 
"Acum ca sunteti indeajuns de maturi pentru a intelege asta, dorim sa initiem oficial un contact prin intermediul unei ambasade" 
MESAJELE 
Mesajele dictate lui Rael explica faptul ca viata de pe Pamant nu este rezultatul unei evolutii intamplatoare,si nici al muncii unui "Dumnezeu" supranatural. Este o creatie deliberata, folosind ADN-ul, de catre oameni de stiinta avansati care au facut fiintele umane literar "dupa chipul si asemanarea lor"--ceea ce se poate numi "creationism stiintific."Referinte ale acestor oameni de stiinta si munca lor, la fel ca si in cazul simbolului infinitului, pot fi gasite in textele stravechi ale multor culturi.De axemplu, in Geneza, cartea Biblica a creatiei, cuvantul "Elohim" a fost gresit tradus prin singularul "Dumnezeu", dar este in prezent un termen de plural care inseamna "Cei care vin din cer", iar singularul este "Eloha"(cunoscut de asemenea ca "Allah").Culturile indigene din toata lumea si-i amintesc pe acesti "Zei" care au venit din cer, inclusiv nativii din Africa (Dogon, Twa,etc.), America, Asia, Australia, si Europa. Lasand umanitatea sa progreseze de una singura, Elohim nu au incetat sa mentina contactul cu noi prin intermediul profetilor, incluzandu-i pe Buddha, Iisus, Mohamed,etc.,cu totii special alesi si educati de catre ei.Rolul profetilor era sa educe progresiv umanitatea prin intermediul Mesajelor pe care ei le predau, fiecare adaptat la cultura si la nivelul de intelegere al acelor timpuri.Ei urmau de asemenea sa lase urme ale Elohimilor, asa incat sa putem fi capabili sa-i recunoastem ca pe Creatorii nostri si ca pe niste oameni ca si noi, atunci cand vom fi indeajuns de avansati stiintific pentru a-i intelege.Lui Iisus, al carui tata a fost un Eloha, i-a fost data sarcina de a raspandi aceste mesaje prin toata lumea pentru pregatirea crucialului timp in care suntem noi acum privilegiati de a trai:prevazutii Ani ai Revelatiei.   
Si cel mai important lucru, cititi cartea, "Design Inteligent- mesajul de la Designeri" Cartea care va va revolutiona gandirea, va va transforma viata care se schimba deja lumea.
Vizualizari: 393 | Adaugat de: AlexXL | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:


Filme 2012 Filme Online Gratis Subtitrate Free Online Article Directory 2021en | PowerMix | PANALU-Aplicatii online | Furios4you | 24Monden | Promovare online | MusiClub| SexProfe's blog| CityOfDevils| MedicalPlace| ZiarulTuturor| Radio C| Varsta la control !| .L♥VE NEVER FAILS.| starchimachim| When I craft I smile| istoria Tatuajelor| Trafic-Ro| Magazin Online Piese Auto| Pumpkin Pie |