Joi, 2024-04-25, 2:17 PM

Info24

-->
MENIU PRINCIPAL
ACASA

SERIALE TV

FILME

MUZICA

FIFA

DIVERSE

BLOG
SCHIMB LINKURIi
ARTICOLE









Statisticii


Informatii24 Top66 Statistici

Blog

Principala » 2011 » Ianuarie » 7 » Ce se va intampla mai exact in 2012
9:24 AM
Ce se va intampla mai exact in 2012

Sunt multe superstitii despre sfarsitul lumii care pana acum nu s-au adeverit, iar lumea ignora sau ia la misto orice argument cu privire la anul 2012. Insa iata ca oamenii de stiinta au confirmat si dovedit preziceriile unei  civilizatii demult disparuta pe nume Maya, ce era un popor foarte avansat, si ce au prevazut ca "sfârşitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.
Foarte buni matematicieni si astronomi, ei au conceput unul din cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact decat cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit in urma observarii minutioase a soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunosteau - inca nu se stie cum - locatia exacta a centrului galaxiei, dand o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor din acest spatiu
.
Mayasii intelegeau diferit timpul fata de omul modern de azi. Noi vedem timpul ca fiind linear; el poate fi incetinit, dupa cum chiar a demonstrat teoretic Albert Einstein, insa "curge” intr-o singura directie. Prin contrast, mayasii credeau ca timpul "curge” in cicluri care se repeta periodic, la finele fiecaruia incepand unul nou, si ca ciclurile temporale isi au originea in Centrul Cerului, denumit de ei Hunab Ku, un fel de "pantece cosmic” care a dat nastere lumii noastre si care o va distruge pentru a face loc alteia. Hunab Ku, pentru care mayasii aveau in scrierea lor si o ideograma ,era asimilat zeului suprem, creatorul.
 Astronomii maya cunoşteau locaţia exactă a centrului galaxiei, dând o importanţă deosebită naşterii şi dispariţiei stelelor. Bazându-se pe o combinaţie între divinaţii şi calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic şi cu stelele din centrul Căii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstiţiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeaşi linie cu Ecuatorul Galactic  adica linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere, calendarul Maya terminându-se la această dată.
Interesant este faptul ca astronomii isi fac griji odata ce aceasta aliniere se va intampla,
pentru ca ei stiu ca odata cu acea aliniere Terra va avea de suferit intr-un mod sau altul.

Civilizatia Maya nu a prezis ''sfarsitul lumii'' ci doar sfarsitul timpului. Odata ce pamantul si soarele se vor alinia cu centrul galaxiei adica  pe 21-12-2012 , inseamna ca vom trece in cea de a-5-a lume, a-4-a lume sfarsinduse in 1987, deci acuma ne aflam intre doua lumi. Acest lucru inseamna ca timpul se scurteaza, fapt dovedit de oamenii de stiinta care au masurat Rezonanta( Rezonanta permite măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra ) pamantului sau pulsul terrei, rezonanta care timp de mii de ani a fost de  7,83 cicli pe secunda si care din 1980 aceasta a inceput sa creasca acuma fiind de 12 cicli pe secunda.
Creşterea rezonantei a planetei  face ca 24 de ore de viaţă pe Terra să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale. Daca ati observat ca in ultima vreme timpul trece tot mai repede, si vati pus intrebarea de ce? acuma stiti de ce. Insa timpul continua sa se accelereze pana la trecerea in punctul ''Zero'', acesta insemnand alinierea cu centrul galaxiei care va avea loc pe 21-12-2012 data la care calendarul Mayas se termina. Deci la acea data 24 de ore din 1980 va corespunde cu 0 ore, astfel spus timpul nu va mai exista. Acest lucru  trebuie luat foarte in serios pentru ca nu e o superstitie prosteasca ci un fapt dovedit stiintific. Daca nici in stiinta nu avem incredere inseamna ca nu avem logica si nu ne pasa de viata. Daca vi se pare ca timpul trece repede, veti observa ca, cu cat ne apropiem mai mult de 21 decembrie 2012 timpul va trece uimitor de repde, dar nu vom lua in seama pentru ca inca ne socotim timpu in 24 de ore continund sa ne petrecem viata ca si pana acum. Dar daca zici ca mai sunt inca 2 ani pana atunci, acei 2 ani vor trece tot mai repede incat atunci cand vom ajunge la acea data ti se va parea ca nu a trecut mult timp decand ai citit acest articol, desi 2 ani pare mult timp.
Sunt curios daca aceste date confirmate de oamenii de stiinta sunt adevarate, cum ne vom simnti cand mai sunt cateva zile sau ore pana la acea data. Consecintele acestui fenomen intrece orice putere de imaginatie. Oricum se spune ca pamantul si toti locuitorii lui vor trece in alta dimensiune.Cu toti vom simti efectele acestei schimbari ca si simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense si altele. Toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase şi asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare şi va fi îmbunătăţit, având 12 spirale în loc de două, deci cu alte cuvinte vom evolua.Oare vom supravetui acestor modificari de ADN? Daca nu, aceasta inseamna sfarsitul pentru noi.
Se pare ca tot mai multe argumente arata ca in acel an ceva inimaginabil se va petrece cu terra si cu noi.
Oare sa fie adevarat?
Interesant este faptul ca daca timpul trece tot mai repede vom afla mai devreme decat ne imaginam.
Vizualizari: 390 | Adaugat de: AlexXL | Tags: 2012 | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:


Filme 2012 Filme Online Gratis Subtitrate Free Online Article Directory 2021en | PowerMix | PANALU-Aplicatii online | Furios4you | 24Monden | Promovare online | MusiClub| SexProfe's blog| CityOfDevils| MedicalPlace| ZiarulTuturor| Radio C| Varsta la control !| .L♥VE NEVER FAILS.| starchimachim| When I craft I smile| istoria Tatuajelor| Trafic-Ro| Magazin Online Piese Auto| Pumpkin Pie |