Joi, 2024-04-25, 11:43 AM

Info24

-->
MENIU PRINCIPAL
ACASA

SERIALE TV

FILME

MUZICA

FIFA

DIVERSE

BLOG
SCHIMB LINKURIi
ARTICOLE









Statisticii


Informatii24 Top66 Statistici

Blog

Principala » 2011 » Ianuarie » 7 » Buncare secrete pentru 2012
9:53 AM
Buncare secrete pentru 2012
Despre anul 2012 se scrie si se vorbeste tot mai mult. Unii panicheaza lumea cu scenarii catastrofale, altii incearca sa ironizeze si sa infirme venirea "sfirsitului lumii”. Filmul lui James Cameron "2012″ a produs multa emotie si ingrijorare in rindul multor oameni care l-au vizionat. Unele websiteuri specializate in astronomie au primit intrebari de la adulti si copii, care cereau informatii despre evenimentele catastrofale care au fost zugravite in filmul respectiv.


Copiii spuneau ca nu vor sa moara atit de mici iar adultii se ingrijorau ca nu vor mai apuca sa-si vada copiii mari, la casa lor. Ingrijorarea creste in rindul oamenilor care acceseaza internetul. Sint deja zeci, poate sute, de websiteuri care sint concentrate pe subiectul sfirsitului lumii. Anul 2012 apare chiar in numele de domeniu al siteului (ex. 2012tribe.net, www.london-2012.co.uk, 2012-comet.com, www.2012-decoded.com). Exista siteuri care te invata sa te salvezi de la catastrofele care se vor intimpla in jurul datei de 21 decembrie 2012.

Principalul sfat care ti se da este sa-ti gasesti un loc subteran sigur, pestera de exemplu, sau sa-ti construiesti tu un buncar. Ti se explica apoi ce sa-ti duci in adapost si cum sa-ti organizezi supravietuirea. Campanii de genul acesta s-au intimplat secolul trecut, in anii 60, in SUA, cind americanii se temeau ca vor fi atacati cu rachete nucleare de sovietici. Se pare ca nu numai oamenii obisnuiti se tem si se pregatesc pentru anul fatal. Oamenii din sferele inalte ale politicii lucreaza la proiecte de salvare a elitelor omenirii.

Se construiesc retele de buncare subterane imense pentru salvarea celor care, dupa catastrofe, ar putea reconstrui civilizatia umana: ingineri, oameni de stiinta, medici, etc. Pe internet (da, tot pe internet!) circula o "scrisoare” a unui politician norvegian care dezvaluie unul din planurile de salvare a elitelor. El spune ca guvernul tarii sale construieste multe baze subterane si buncare, despre care a aflat ca trebuie sa fie gata pina in anul 2011. Politicianul, care din motive "obiective” nu si-a dezvaluit identinatea, spune ca multe alte tari construiesc astfel de adaposturi.

S-ar parea ca mai-marii planetei stiu ceva foarte clar din moment ce construiesc aceste lucruri, si o fac in cel mai mare secret, pentru a nu crea panica si haos in rindul populatiei. Aici scenariul este asemanator cu cel din filmul 2012, unde se construisera giganticele vapoare, despre care stiau doar cei care urmau sa supravietuiasca. Numai ca in acest scenariu se vorbeste ceva de Planeta X, care se apropie!

Aceasta planeta, denumita si Nibiru, orbiteaza in jurul soarelui. Odata la 3600 de ani, traverseaza sistemul nostru solar. De data aceasta, s-ar aprecia ca Planeta X va trece foarte aproape de Jupiter. Atmosfera gazoasa a lui Jupiter se va aprinde iar planeta se va transforma intr-un mic soare. Nibiru va trece apoi undeva printre Pamint si Soare, iar acest lucru va genera furtuni solare extrem de puternice care vor afecta planeta noastra.

Aceasta ar fi o ipoteza care circula pe NET, nu stim ce stiu oamenii puternici ai planetei. Sa revenim la destainuirea politicianului norvegian. El mai spune ca guvernul tarii sale depoziteaza in zona Svalbard cantitati foarte mari de alimente si seminte. In ceea ce-l priveste, stie ca inainte de evenimentele fatale va merge intr-o baza militara subterana, undeva in zona Mosjøen. Conform planului, doua milioane de norvegieni vor fi adapostiti in reteaua de buncare (asadar, nu chiar numai elitele!).

Acestea sint legate intre ele prin tunele, in interiorul carora se circula cu vehicule pe sine. Restul de circa 2,6 milioane de norvegieni vor fi lasati la suprafata sa se descurce cum vor putea. Guvernul a reusit sa-i pacaleasca cu diferite explicatii pe cei care au pus intrebari despre anumite lucruri vazute. Nimeni nu are curaj sa dezvaluie secretul pentru ca isi va pierde "biletul” catre buncare.

Politicianul norvegian a incercat sa avertizeze oamenii tinuti in ignoranta prin scrisoarea publicata pe NET sub anonimat. El spune ca persoanele care nu intra in planurile de salvare ale guvernelor, se pot totusi salva. Trebuie sa se adaposteasca in pesteri, sau locuri asemanatoare, in care sa poata supravietui minim 5 ani.

Misteriosul politician spune ca a vizitat mai multe baze subterane si ofera citeva detalii despre cele vazute acolo. (vezi: http://projectcamelot.org/norway.html)

In ziua de azi este foarte greu, aproape imposibil, sa crezi 100% in orice informatie, fotografie sau imagine video. Totul poate fi trucat si exista multi oameni tentati sa se joace cu propia imaginatie. Nu putem sti daca scrisoarea acestui politician este reala, nu putem sti nici macar daca acest personaj este real. Tot ce putem face este sa cautam si sa fim atenti la informatii care se refera la cuvinte cheie din acest articol: buncare secrete, planeta X, Nibiru, 2012, Mosjøen, etc.
Vizualizari: 404 | Adaugat de: AlexXL | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:


Filme 2012 Filme Online Gratis Subtitrate Free Online Article Directory 2021en | PowerMix | PANALU-Aplicatii online | Furios4you | 24Monden | Promovare online | MusiClub| SexProfe's blog| CityOfDevils| MedicalPlace| ZiarulTuturor| Radio C| Varsta la control !| .L♥VE NEVER FAILS.| starchimachim| When I craft I smile| istoria Tatuajelor| Trafic-Ro| Magazin Online Piese Auto| Pumpkin Pie |