Sâmbătă, 2024-04-20, 3:45 AM

Info24

-->
MENIU PRINCIPAL
ACASA

SERIALE TV

FILME

MUZICA

FIFA

DIVERSE

BLOG
SCHIMB LINKURIi
ARTICOLE

Statisticii


Informatii24 Top66 Statistici

Blog

Principala » 2011 » Ianuarie » 6 » Adevarul despre Planeta Nibiru, Planeta X
10:31 PM
Adevarul despre Planeta Nibiru, Planeta X
Printre multele teorii apocaliptice sustinute si lansate de catre fanaticii sfarsitului lumii din 2012, se gaseste o teorie care a castigat foarte multa credibilitate  de la oamenii care folosesc internetul tot mai des ca mijloc de informare.

Aceasta teorie sustine ca undeva in sistemul solar  exista o planeta ascunsa, daca nu chiar "invizibila" dupa cum spun adeptii sai, care se pare ca se aproprie cu o viteza uimitoare catre neajutorata noastra planeta Terra, urmand ca mai exact pe data de 21 decembrie 2012 sa ne loveasca din plin provocand o super catastrofa mondiala care bineinteles duce la apocalipsa, pentru ca asta este concluzia acestor teorii pentru 2012.

Aceasta planeta apocaliptica isi are numele de Planeta Nibiru sau Planeta X. Dar mai intai sa vedem ce vrea sa insemne aceste nume.


Planeta Nibiru vine din cultura sumeriana care este cea mai veche civilizatie cunoscuta, datorita monumentelor are exista si in ziua de astazi. Cultura sumeriana a fost cunoscuta in acea perioada ca Sumer, Mesopotamia si Babylon, ei erau asezati pe teritorul pe care se afla astazi statul Irak.

"Nibiru" apare pe o piatra sumeriana care este datata ca avand o vechime de 6000 de ani. Traducerea cuvantului Nibiru înseamna "Planeta de trecere a frontierei". Sumerienii au fost prima civiliatie care a inventat scrisul cuneiform si asa formanduse prima limba scrisa, acest lucru este prezentat si in scrierile gasite in pasajele biblice din Vechiul si Noul Testament. 

Pe langa inventarea scrierii doresc sa mentionez ca sumerii au inventat unele dintre cele mai importante inventii ale lumii cum ar fi: roata, roata olarului, astronomia, matematica, calendarele, acul, carele de lupta, barcile, sistemele de irigatii si multe altele. Majoritatea istoricilor considera ca Sumerienii sunt prima mare civilizatie a lumii, si ca istoria omenirii incepe cu sumerul, ei facand trecerea de la preistorie la istorie prin inventarea scrisului.

Sumerienii ne spun ca toate cunostiintele pe care se bazeaza cultura sumeriana incepand de acum 6000 de ani le-a fost predate de catre zeii lor numiti  "Aunnaki" care tradus inseamna "cei care din rai au coborat pe pamant". Toate aceste povestiri se gasesc si astazi pe tablite si monumente sculptate in piatra in care mai este descris ca zeii lor vin de pe o alta planeta numitaNibiru a carei orbita este de 3600 de ani in jurul soarelui. Tot pe acele tablite mai sunt descrise cu o precizie uimitoare marimea, culoarea si distanta dintre celelalte planete din sistemul solar, toate acestea confirmate de catre oamnenii de stiinta si NASA in anii '70 dupa ce primele sonde trimise de noi, prin fotografiile lor au confirmat descrierea sumerieniilor.

Sumerienii ne-au mai lasat 7 table sacre care explica foarte amanuntit crearea noastra. Aceste 7 table conservate in piatra sunt cunoscute astazi ca "cele 7 zile ale creatiei". 
Tot in acele tablite este descris cum ca un zeu a ales o anumita persoana careia i-a impartasit cunostiintele construirii unui vas care sa poata rezista la un potop de mari proportii. 

Toate povestile din Biblie sunt doar versiunile traduse din textele originale ale sumerieniilor sculptate in piatra care mai exista si astazi neschimbate. 

Scriind toate acestea mi-am adus aminte de un articol pe care l-am publicat cu multe luni in urma pe acest blog, prezentand in el o carte. Si daca ati citit cartea sau cel putin descrierea ei si v-ati dat seama despre ce este vorba, ati vedea ca parca totul se leaga intr-o masura sau alta. 
Articolul despre care vorbesc il puteti gasi aici  De unde venim? Cine suntem? Care este scopul vietii?

In ziua de astazi inca mai folosim matematica, medicina, stiintele si astronomia preluate de la sumerieni. 
Sunt multe mistere legate de catre sumerieni si mult mai multe lucruri interesante. Dar v-am prezentat doar ce-i mai important pentru ca la sfarsit sa puteti trage niste concluzii.

Acum sa vedem ce vrea sa insemne Planeta X !

Termenul de Planeta X este folosit de catre astronomi  pe parcursul secolului trecut pentru a indica orice obiect posibil sau a carui existenta era banuita. Odata identificat obiectul, i se da un nume, cum s-a facut cu Pluto si Eris, care o vreme au fost indicate prin numele de "Planeta X”. 
  
Pentru ca totul sa para cat mai misterios, fanaticii apocalipsei din 2012 i-a atribuit Planetei Nibiru din cultura simeriana si numele de Planeta X, creinduse astfel o gramada de idei confunde cum ca NASA stie de planeta Nibiru dar o tine ascunsa fata de omenire.

Dar ca sa vedeti cat de obsedati sunt unii fanatici, au creat povesti cum ca pe langa faptul ca planeta Nibiru se mai numeste si planeta X, ea isi mai are numele si de planeta Eris

 Planeta Eris  este o planeta pitica din sistemul nostru solar care se afla dupa planeta Pluto.
Ea a fost descoperita in 2003 si a fost  numita la inceput 2003 UBB313 sau Xena. Aprimit numele oficial de Eris abia in 2006 numita dupa zeita greaca a discordiei. 

Eris ca si Pluto este o planeta mai mica ca Luna noastra, si care are o orbita normala care nu o va aduce niciodata aproape de terra. Adeptii Planetei Nibiru acuza NASA ca orbita planetei Eris este tinuta secreta.

Se pare ca multi nu se lasa si merg tot mai departe cu ideiile lor acuzand si ignorand tot cea ce demonstreaza contrariul ideiilor lor.

Zecharia Sitchin un autor de romane ambientate in antica civilizatie mesopotamiana din Sumeria, a sustinut in mai multe carti ca ar fi gasit si tradus documente sumeriene care identifica planeta Nibiru, ce ar orbita in jurul Soarelui la fiecare 3.600 de ani.Dupa aceea, o asa zisa clarvazatoare pe nume Nancy Lieder care pretinde ca poate comunica cu extraterestrii a inceput sa scrie pe site-ul personal ca niste fiinte de pe planeta Nibiru au vizitat-o si i-au spus ca Terra este in pericol din cauza Planetei X sau Nibiru.

Tot pe site-ul ei Nancy Lieder a spus ca aceasta catastrofa va avea loc in  luna mai a anului 2003. Ei bine la acea data nu s-a intamplat nimic, iar dupa ce au inceput sa apara profetiile cu 2012, coliziunea dintre terra si Planeta Nibiru a Fost Programata sa aiba loc pe data de 21 decembrie 2012, pentru ca totul sa se lege si sa para cat mai misterios. 


Lumea acuza guvernele lumii ca existenta planetei nibiru este tinuta secret pentru a nu panica lumea, fiindca ea chiar va lovi pamantul in 2012. 

Daca ar fi adevarat cum ca planeta Nibiru este aproape de terra sau ca se afla in apropierea soareleui, ea ar putea fi vazuta si de catre astronomii amatori de pe pamant cu telescoapele lor personale.

Cat despre toate imaginiile si inregistrarile video de pe internet cum ca Nibiru se afla in spatele soarelui asteptand data de 21.12.2012 sa ne distruga, nu sunt mai mult decat efecte create in timpul filmarilor din cauza reflexei soarelui sau imagini trucate pe calculator.  

Deci in concluzie Planeta Nibiru, X, Eris sau cum mai este ea numita NU EXISTA! Totul este o inselatorie creata de fanaticii apocalipsei pentru a inspaimanta lumea sau poate pentru a castiga niste bani de pe urma credibilitatii oameniilor.

Crezi ca acest articol te-a convins in legatura cu Planeta Nibiru? Asteptam comentariile voastre despre ce credeti voi! 

Exista sau nu Planeta Nibiru? 
Vizualizari: 557 | Adaugat de: AlexXL | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Joshua  
0
tineri și nu numai. Pot fi poze serioase, pot fi hliazi sau ușor ironice. Dintr-o zi cu soare sau dintr-o zi ploioasă. La fel cum se eente2mplă și een

Prenume *:
Email *:
Cod *:


Filme 2012 Filme Online Gratis Subtitrate Free Online Article Directory 2021en | PowerMix | PANALU-Aplicatii online | Furios4you | 24Monden | Promovare online | MusiClub| SexProfe's blog| CityOfDevils| MedicalPlace| ZiarulTuturor| Radio C| Varsta la control !| .L♥VE NEVER FAILS.| starchimachim| When I craft I smile| istoria Tatuajelor| Trafic-Ro| Magazin Online Piese Auto| Pumpkin Pie |