![]() Trufe de ciocolataReteta Trufe de ciocolata |
Numar portii: 30 bomboane Ingrediente: 450 g ciocolata menaj sau amaruie, 300 g frisca lichida, 1 lingura zahar, cacao si fulgi de cocos pentru ornat. Mod de preparare: Intr-un vas neaderent, se pune frisca lichida pe foc si se lasa pana cand incepe sa fiarba. Intr-un alt vas se pune cicolata si zaharul si se toarna apoi frisca fierbinte. Se amesteca pana cand ciocolata se topeste complet si compozitia se omogenizeaza. Se acopera apoi vasul cu o folie de plastic si se da la frigider sa se raceasca. Se amesteca timp de 30 de secunde cu un mixer. Se modeleaza manual bomboane de marimea unei alune si se ruleaza 15 dintre ele prin cacao, iar alte 15 bomboane da-le prin fulgi de cocos. Se aseaza pe un platou si se pastreaza la rece pana la servire. Fotografii cu reteta de Trufe de ciocolata: Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...