|
Salata aromata de primavara
Reteta Salata aromata de primavara | Numar portii: 4 Ingrediente: 1 salata mare, 3 ridichi rosii, 2 oua fierte tari, 4 rosii mici, 1 ardei galben gras. Sosul: 4 linguri ulei de masline, busuioc, menta, oregano, patrunjel verde, marar verde, usturoi verde, 1 lingura zeama de lamaie, sare. Mod de preparare: Se spala cu grija salata, frunza cu frunza, sub jet de apa, se spala rosiile si ardeiul. Rosiile se taie felii, ardeiul se taie fasii, se curata ouale de coaja si se taie felii. Se pun toate intr-o salatiera mare. Separat, se prepara sosul. Se amesteca ulei cu zeama de lamaie si sare, dupa gust. Se adauga frunzele de menta si busuioc, tocate marunt, usturoi verde si oregano (uscat), patrunjel si marar verde. Se toarna sosul preparat peste salata, se amesteca usor si se serveste imediat.
Fotografii cu reteta de Salata aromata de primavara: |
|