Ingrediente: 12 felii cotlet de porc, 400 g ciuperci (ghebe mici sau champignon ), 1 legatura patrunjel, mustar, ulei, 150 ml vin alb, sare, piper Mod de preparare: Feliile de cotlet se bat bine ca sa fie subtiri, se condimenteaza cu sare si piper si se pun la rece. Ciupercile se spala si se toaca marunt daca sunt mari. Se pune intr-o tigaie putin ulei, se calesc ciupercile , amestecand din cand in cand, pana scade apa ce au lasat-o. Se adauga patrunjelul tocat marunt. Fiecare felie de cotlet, se unge cu putin mustar si se pune putin din amestecul de ciuperci. Se ruleaza si se pun intr-o tigaie. Se prajesc cateva minute, intorcandu-le cu grija, sa nu se desfaca. Se scot intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Deasupra se toarna vinul alb si restul de zeama din tigaie. Se mai tin la cuptor cateva minute.
Fotografii cu reteta de Rulouri de carne de porc cu ciuperci: