Rulada cu sos de rosiiReteta Rulada cu sos de rosii |
Ingrediente: 500 g carne de porc, 100 g vin alb, 2 cepe, 100 g kaiser, 1 ardei gras, 200 g suc de rosii, 250 g rosii decojite, ulei, 2-3 catei de usturoi, sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea astfel incat sa se obtina o felie groasa de 1 cm. Se bate si se condimenteaza cu sare si piper. Se stropeste cu vin si se lasa la rece 10-15 minute. Se caleste ceapa si kaiserul taiat feliute. Se adauga ardeiul si rosiile taiate cubulete. Se lasa sa fiarba inabusit pana scade sosul si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune aceasta compozitie pe felia de carne si se ruleaza. Se leaga cu ata si se prajeste in ulei. Se pune rulada prajita intr-un vas termorezistent. Se adauga 3-4 linguri de apa si se coace in cuptorul incins, 30-40 minute. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se desfac atele si se pune sucul de rosii cu usturoiul pisat cu sare. Fotografii cu reteta de Rulada cu sos de rosii: Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...