Rulada aperitivReteta Rulada aperitiv |
Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina alba, 2 lg ulei, 2 galbenusuri, sare. Pentru umplutura: 100 g cascaval, 500 g carne tocata, 1 ou, 1 ardei iute, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1-2 lg ulei, 1 lg pesmet, sare, piper, patrunjel verde Mod de preparare: Se amesteca faina cu 125 ml apa, in care s-a dizolvat sarea, uleiul si galbenusurile. Se framanta un aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Ardeiul gras se taie cubulete, iar ardeiul iute se toaca marunt. Se caleste ceapa, se adauga carnea si se condimenteaza cu sare, piper si ardei iute fin tocat. Se ia de pe foc si cand se raceste se amesteca cu oul batut, ardeiul gras taiat cubulete si patrunjelul verde tocat marunt. Se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se presara cu pesmet, cascaval ras si compozitia de carne. Se ruleaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se coace la foc potrivit 40-50 minute. Fotografii cu reteta de Rulada aperitiv: Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...