Reteta Ciorba de peste-norvegia |
Timp de preparare: 45 minute Numar portii: 4 Ingrediente: 2 l apa, 1 kg crap sau somn dezosat, 100 g slanina afumata, 1 ceapa, 1 legatura de zarzavat, 500 g cartofi, 200 ml smantana, 1 galbenus, sare, maghiran. Mod de preparare: Slanina se taie in bucati si se topeste. Jumarile rezultate se scot pe farfurie, iar in grasimea ramasa de caleste ceapa data pe razatoare. Zarzavatul se taie fideluta si se adauga peste ceapa, calindu-se impreuna. Intreaga compozitie se stinge cu doi litri de apa. Cartofii taiati cubulete se pun, la randul lor, in aceasta compozitie, peste care se pun si condimentele. Dupa 10 minute se adauga si pestele taiat felii. Se mai lasa cica 20 de minute la foc mic. La final, se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron si se toarba peste supa, incet. Deasupra, se presara cubulete de slanina. Fotografii cu reteta de Ciorba de peste-norvegia: Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...