Timp de preparare: 1h30' Numar portii: 4-6 Ingrediente: 3 cepe verzi potrivite 2 morcovi 2 ardei grasi 1 vinete 1 dovlecel 3-4 rosii 2-3 linguri de bulion marar piper cimbru sare/delicat Mod de preparare: 1. Se prajesc foarte putin vinetele( cat sa se rumeneasca pe o parte si pe alta), se scurg pe servetele uleiul deoarece absorb foarte mult ulei si mancarea nu necesita mult ulei. 2. Se caleste ceapa, morcovul si ardeiul gras, peste care se pun rosiile taiate felii, se lasa la calit pana sunt gata. 3 Intr-o cratita se pun legumele calite, vinetele si dovlecelul taiat felii si curatat de coaja si seminte. Apoi se toarna apa cat sa le acopere si se lasa la fiert amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. dupa ce au fiert toate acestea se pune bulionul, sarea, piperul, cimbrul. daca doriti ca mancarea sa iasa mai groasa amestecati o lingura de faina cu putina apa si turnati in compozitia gata facuta, dupa care mai lasati la fiert cateva minte pentru legare. Puneti mararul la sfarsit pentru aroma. spor la gatit Pofta buna! Sugestii: Sfat: se serveste cu castraveti taiat rondele pusi in otet cu apa si sare, dp gust.