FRIPTURĂ de PORCReteta FRIPTURĂ de PORC |
Timp de preparare: 45 Numar portii: 4 - 6 Ingrediente: 1 KG Pulpă porc 4 - 5 căţei usturoi 1, 5 lingură muştar picant 1,5 lingură pastă ardei dulce / Boia 1 - 2 cepe potrivite 150 - 200 ml ulei 1 linguriţă barbeque Mod de preparare: Carnea se crestează bine şi se împănează cu usturoi. Se amestecă muştarul cu pasta de ardei / sau boiaua - se unge carnea pe o parte. În vas se pune uleiul, ceapa tăiată rondele şi carnea; presărezi barbeque. La 50% grill şi 50% micro (la mine este pe C - 1) dai la cuptor circa 20 minute pe o parte iar din 5 în 5 minute stropeşti carnea cu uleiul încins. După 20 minute se întoarce carnea, se unge cu amestecul rămas şi se procedează la fel ca prima oară. POFTĂ BUNĂ ! Sugestii: În vas eu am aruncat şi un pumn de legume amestecate şi un cartof. Se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi - tot la micro. (5 - 8 cartofi tăiaţi cubuleţe, jumătate pachet unt tăiat la fel, condimente, mărar după gust. Am lăsat 15 minute la putere maximă, amestecând din 5 în 5 minute) Fotografii cu reteta de FRIPTURĂ de PORC: Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...