Ciorba de vacutaReteta Ciorba de vacuta |
Timp de preparare: 20 minute Numar portii: 6 Ingrediente: 3 l apa, 1/2kg carne vita, 1/2 kg cartofi, 50 ml ulei, 3 morcovi, 100 g mazare fiarta, 100 g telina, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 250 ml bulion, cateva fire frunze de leustean, 100 g fasole verde fiarta, zeama de lamaie, sare, piper. Mod de preparare: Taiati si spalati carnea, puneti-o la fiert in apa cu sare. Indepartati spuma din cand in cand si adaugati ceapa tocata marunt. Taiati zarzavaturile spalate si curatate in cubulete si caliti-le in ulei cu adaos de apa. Cand carnea este aproape fiarta adaugati zarzavaturile. Spre sfarsit adaugati mazarea si fasolea verde scurse de zeama si bulionul. Dupa aproximativ 10 min. de fiert sarati si piperati dupa gust, adaugati sarea de lamaie si putina verdeata tocata. Fotografii cu reteta de Ciorba de vacuta: Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...