Cascaval la capacReteta Cascaval la capac |
Timp de preparare: 15 minute Numar portii: 4 Ingrediente: 200 g cascaval, unt sau ulei, lapte, f�in�. Mod de preparare: Cascavalul se taie �n felii de 1 1/2 cm grosime. Feliile se �nmoaie �n lapte, se trec bine prin f�in�, apoi �nc� o dat� abundent prin lapte si f�in� (prin lapte se trec ca s� se lipeasc� mai bine f�ina, care va forma o crust� la suprafata cascavalului si astfel nu se va lipi de tigaie). Se poate face din f�in� si putin lapte o compozitie ca de cl�tite, care s� acopere �n strat subtire feliile de cascaval, dup� care, luate cu furculita, se vor trece prin f�in�). O tigaie numai pentru o persoana se pune la foc mic s� se �nfierb�nte 3-4 minute, f�r� gr�sime; se pun, apoi, 25 g unt sau ulei si, dup� c�teva secunde, se aseaza feliile de cascaval. Se acoper� cu un capac si se las� s� se pr�jeasc� 2-3 minute, apoi se trece cu lama cutitului pe sub ele si se �ntorc, l�s�nd s� se pr�jeasc� si pe cealalt� parte 2-3 minute, ca s� se �nmoaie bine. Se servesc imediat, altfel se vor �nt�ri. Se m�n�nc� direct din tigaie, de aceea se preg�tesc separat pentru fiecare persoan�. Fotografii cu reteta de Cascaval la capac: Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...