Burger de postReteta Burger de post |
Timp de preparare: 40 minute Numar portii: 4 Ingrediente: 4 chifle, 300 g soia granule, 4 cartofi, 4 morcovi mijlocii, 1 ceapa, putina vegeta, 4 catei de usturoi, 1 lingura ulei de masline, 3 fire de patrunjel verde tocat, 2-3 linguri mustar, 2-3 linguri suc de rosii, 1 capatana salata verde, sare, piper. Mod de preparare: Se pun la fiert granulele de soia in apa cu putina vegeta. Dupa ce au fiert cateva minute, granulele se scurg de apa. Cartofii se fierb cu coaja si morcovii intregi separat. 3 cartofi cu 2 morcovi se curata si se fac piure, apoi aeasta pasta se amesteca cu soia, usturoiul pisat, patrunjelul tocat, putina sare, piper si ulei de masline. Se amesteca bine si se formeaza burgeri care stropesccu ulei si se frig pe gratar sau in tigaie. Se curata de coaja cartoful ramas, se taie felii si se frige pe gratar. Chiflele se taie in jumatati si se pun si ele putin pe gratar. Apoi se ia o chifla se pune o frunza de salata, burgerul, suc de rosii, mustar, ceapa taiata rondele si cate o felie de cartof. Se orneaza cu morcovii ramasi si salata verde. Fotografii cu reteta de Burger de post: Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...