Brasovene (clatite umplute)Reteta Brasovene (clatite umplute) |
Timp de preparare: 1 ORA Numar portii: 4 Ingrediente: Aluatul de clatite: 1 l lapte, 2-3 oua, 500 g faina, sare, ulei Compozitia: 500 g salam, 500 g cascaval, 2 oua, ciuperci Sos: 5 catei usturoi, ulei, 7-8 linguri smantana Mod de preparare: SE FAC CLATITE: LAPTE , OUA,FAINA ,PUTINA SARE,SI PUTIN ULEI SE FAC CLATITELE FARA ZAHAR DUPA CARE SE UMPLU CU URMATOAREA COMPOZITIE CARE SE FACE DIN :SALAM TOCAT MARUNT, BRANZA SAU CASCAVAL RAZUIT SI OUA CRUDE SI SE FACE O PASTA DIN ACESTA APOI SE INTINDE CLATITA SE PUNE IN EA COMPOZITIA CU SALAM SI BANZA SAU CINE DORESTE SE POAE PUNE SI CIUPECI TAIATE MARUNT SI CALITE PUTINDUPA CARE SE FACE SUB FORMA UNUI MITITEL SI SE ASEAZA PE CLATITA IN MARGINE DUPA CARE SE DAU LATERALALE INAUNTRU SI APOI SE RULEAZA (CAM CUM SE FAC LA SARMALE) APOI SEDAU PRIN OU SI FAINA SI SE PRAJESC IN ULEI INCINS FOARTE BINE ,DUPA CARE SE SERVESC CU UN SOS DE UNSTUROI FACUT DIN : USTUROI PISAT FOARE BINE SI AMESTECAT CU PUTINA SARE SI APOI SE PUNE CATE PUTIN ULEI SI DEVINE CA O MAIONEZA MAI GROASA DUPA CARE SE PUNE SMANTANA. ACEST SOS SE PUNE PSTE ACESTE BRASOVENE SI CINE DORESTE CU KETCHUP. SE SERVESC CALDE. Sugestii: EU FAC MULTE CLATITE, LE UMPLU SI APOI LE ASEZ IN PUNGA CATE 8 BUCATI SI LE INTRODUC LA CONGELATOR ,IAR CAND AM MUSAFIRI SI VREU SA-I SERVESC CU CEVA RAPID SI GUSTOS SCOT DIN CONGELATOR SI LE DAU PRIN OU SI FAINA SI LE PRAJESC RAPID ASA CONGELATE SE POT PRAJI INCERCATILE SANT SUPERBE SI GUSTOASE Fotografii cu reteta de Brasovene (clatite umplute): Nu exista fotografii |
HTML Comment Box is loading comments...