Miercuri, 2024-05-01, 1:09 PM

Info24

-->
MENIU PRINCIPAL
ACASA

SERIALE TV

FILME

MUZICA

FIFA

DIVERSE

BLOG
SCHIMB LINKURIi
ARTICOLE









Statisticii


Informatii24 Top66 Statistici

Blog

Principala » 2011 » Ianuarie » 6 » Oare a inceput cel de al treilea razboi mondial?
10:30 PM
Oare a inceput cel de al treilea razboi mondial?

Conform profetiei celebrei clarvazatoare bulgaroaice Baba Vanga, astazi 11 Noiembrie 2010 ar fi trebuita sa izbucneasca cel de al treilea razboi mondial. Dupa cum bine cred ca ati observat, astazi nu s-a intamplat nimic deosebit, la stiri inca nu a anuntat nimic in legatura cu un al treilea razboi mondial.

 Multi dintre voi veti spune ca Vanga s-a inselat, sau este o alta superstitie prosteasca facuta ca sa sperie lumea.
Dar este ceva mai greu sa spui ca Vanga intradevar s-a inselat, deoarece mai mult de 80% dintre profetiile ei s-au implinit. Ca sa intelegeti cine a fost Baba Vanga, puteti citi articolul  "Baba Vanga si uimitoarea ei profetie despre Romania" in care este povestita pe scurt istoria clarvazatoarei si prezentata o profetie despre Romania.
 Deci daca doar 80% dintre profetiile ei s-au adeverit, inseamna ca profetia cu cel de al treilea razboi mondial ar face partea din cele 20% dintre profetiile care nu s-au adeverit. Deci daca ar fi asa nu trebuie sa nu avem incredere in profetiile ei.
Si totusi, suntem siguri ca cel de al treilea razboi mondial nu a inceput? Voi daca ati fi crezuta in profetia Vangai cum ca astazi ar incepe cel de al treilea razboi mondial cum ati fi vruta sa aflati? Credeti ca gata incepand de astazi trebuia sa se vorbeasca la stirile PRO TV ca S.U.A. a declarat razboi Iranului sau viceversa?

Cine stie, poate chiar in data de astazi ia trecut in cap lui Obama sa declare razboi Iranului. Sau chiar astazi Iranul a terminat de fabricat o bomba nucleara cu care are de gand sa atace S.U.A. Orice plan malefic care ar putea duce la un razboi mondial s-ar putea sa se faca chiar astazi, iar mai tarziu sa izbucneasca un razboi mondial si sa fie considerat ca el defapt a inceput oficial in data de 11 Noiembrie 2010. 

Baba vanga profetea ca razboiul se va da intre Islam si Occident, si la inceput totul se pornea de la un conflict local inofensiv care in timp s-ar fi extinsa si ar cuprinde mai multe continente si s-ar folosi arme chimice si biologice in urma carora jumate din Europa ar fi putie si cucerita de catre musulmani. Baba vanga spunea ca cel de al treilea razboi modial ar incepe in 11.11.2010 si s-ar termina pe 14.10.2014 iar la sfarsitul razboilui Statele Unite ale Americii s-ar destrama in mai multe state (probabil s-ar ajunge la cum au fost la inceput coloniile) si Obama ar fi ultimul presedinte al S.U.A. Trebuie sa mentionez ca Vanga a prezis cu multi ani in urma ca intr-o zi la conducerea Statelor Unite va veni un presedinte de culoare care va fi ultimul presedinte deoarece statele unite se vor diviza in urma  razboiului mondial, si tot in timpul cand la presedentia statelor unite va veni un om de culoare va fi si o criza economica mondiala.  

Care ar fi motivele pentru care cel de al treilea razboi mondial ar putea incepe cat de curand? 

Cel mai mare motiv ar fi un razboi intre Americani si Iranieni, deoarece americanii spun ca Iranul pregateste pe ascuns bomba atomica. Daca ar fi asa, americanii nu vor mai sta pe ganduri si vor decalara razboi Iranului, acesta ripostand cu rachete catre SUA si aliatii ei. Un razboi mondial ar insemna sa cuprinda cel putin majoritatea tarilor lumii. Deci daca SUA declara razboi Iranului, se bazeaza pe celelatle 27(fara SUA) de tari membre NATO.
Iar cel mai probabil Ianul va fi sustinut de tarile inamice ale statelor unite cum ar fi Coreea de Nord si de Sud, si probabil Rusia si China. Asa ca daca razboiul va fi in formatia aceasta va putea fi considerat un razboi mondial, si poate mai tarziu ambele tabere sa atraga de partea lor si alte tari cum ar fi Japonia, Argentina, Cuba etc. Australia daca va fi sa intre in razboi va fi de partea americaniilor pentru ca este condusa de Marea Britanie.

Conform Libertatea.ro, Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO a declarat ca daca iranienii vor fi atacati acestia vor riposta cu rachete capabile sa loveasca Romania, aliatul SUA.

Aliatii presupun ca iranienii au dispus la granita de nord-vest lansatoare de rachete antiaeriene S-300, cumparate de la rusi cu scopul sa loveasca avioanele F16 care ar urma sa atace Iranul dinspre Romania.
Conform publicatiei iordaniene The Jordan Times, 60 de avioane F16 au decolat de pe teritoriul tării noastre pentru o serie de exerciţii militare care au avut loc în vara acestui an deasupra Marii Mediterane ai a Marii Rosii
Avioanele au fost insostit bombardiere si au exersat misiuni de bombardament intre avioane. Publicatia iordaniana spun ca aceste exrcitii au avut loc pentru planuirea unui atac contra Iranului.

Deci, avem toate sansele sa asistam la un al treilea razboi mondial mai devreme decat credem. Asa ca prin urmare Baba Vanga nu s-a inselat cand a spus ca in 2010 ar fi debutul celui de la treilea razboi mondial. Poate ca nu ne vom da seama decat peste un an sau doi ca suntem in mijlocul celui de al treilea razboi mondial, iar la sfarsitul lui sa se declare ca data oficiala a inceperii razboiului ca 11.11.2010.

eu de cand am inceput sa citesc despre provetiile Babei Vanga si cel de al treilea razboi mondial, nu am vazut nicaieri o data exacta in profetiile ei. In profetiile ei se spunea ca cel de al treilea razboi mondial ar incepe in Noiembrie 2010 si s-ar termina pe 14.10.2014, dar nicicum nu am citit ca incepe exact pe 11 noiembrie.
De 11 noiembrie am aflat de la stiri, si imediat dupa aceea au inceput sa apara tot felul de articole pe internet cum ca data de 11 noiembrie va fi inceputul celui de al treilea razboi mondial.

Daca intradevar  data de 11 noiembrie ar fi o minciuna, poate ca razboiul va incepe in aceasta luna, si prin urmare Vanga a avut dreptate.
Iar daca data de 11 ar fi adevarata, atunci inseamna ca cifra 11 este o cifra ghinionista si de o adevarata teroare pentru omenire.

 1.tragedia din SUA a avut loc în data 11 septembrie, mai bine zis: 9/11. 9+1+1=11.

 2.New York este statul numarul 11

 3.Afghanistan are 11 litere. 

 4.Primul avion care s-a abătut asupra celor două turnuri avea numărul 11.

 5.Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord  9 +2 = 11.

 6.Si cursa zborului numarul 77 care s-a abatut asupra celor 2 edificii si
avea la bord 65 pasageri  6+5 = 11

7.Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie, mai bine zis: 9/11  9+1+1=11

 8. septembrie este cea de-a 254-a zi din calendar: 2+5+4=11.

 9.exploziile din Madrid s-au întâmplat în data de 3/11/2004. 3+1+1+2+4= 11.

 10.tragedia din Madrid a avut loc după 911 de zile de la cea din America: 9+1+1=11

 11. Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254  2+5+4 = 11

Si sunt doar 11 dovezi ale acestei malefice cifre.
(bine, doar atata am vrut sa mai scriu)

Oare sa fie coincidenta?

Deschide Microsoft Word si scrie cu litere mari Q33 NY. Asta este numarul zborului al primului avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii.
 Acuma Schimba dimensiunea caracterului cu cea de 48 si schimba caracterul literelor in cel WINGDINGS.

Ei bine acuma crezi? 

Daca nu ai Microsof Word sau iti e lene sa scri iti arat eu ce apare:


Incearca si tu....
Vizualizari: 550 | Adaugat de: AlexXL | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:


Filme 2012 Filme Online Gratis Subtitrate Free Online Article Directory 2021en | PowerMix | PANALU-Aplicatii online | Furios4you | 24Monden | Promovare online | MusiClub| SexProfe's blog| CityOfDevils| MedicalPlace| ZiarulTuturor| Radio C| Varsta la control !| .L♥VE NEVER FAILS.| starchimachim| When I craft I smile| istoria Tatuajelor| Trafic-Ro| Magazin Online Piese Auto| Pumpkin Pie |